Oulu

Connect

Connect - verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Työpaikka ja kulttuuri

Uusien palveluiden kehittämisen ja asiakaspalvelun ohella arvostamme yhteisiä hetkiä työkavereiden kesken. Työyhteisömme on tiivis joukko, jossa haluamme yhdessä oppia lisää. Tärkeimpiä arvojamme ovat rohkeus, luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja työn ilo.

Meille kannattaa tulla töihin

Työilmapiirimme on kehittävä ja vapaa. Organisaatiomme perustuu itseohjautuvuuteen ja avoimeen ilmapiiriin, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan tekemisen tapaan ja kehitettäviin palveluihin.

  • Joustavat työajat

    Meillä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Ymmärrämme henkilökohtaisten elämäntilanteiden haasteet ja muutokset. Mukaudumme niihin ja työajat meillä ovat joustavat.

  • Mukava työympäristö

    Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustan ytimessä Kaisaniemessä ja Oulussa kauniilla jokinäkymällä. Oimassa autamme kaveria, saamme kehittyä ja oppia uutta - huumoria unohtamatta!

  • Laaja työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus

    Työntekijöillämme on käytössä Pohjolan Terveysturva Ekstra -vakuutus, joka tarkoittaa laajaa sairauskulu- ja tapaturmavakuutusta. Tunnistamme tietotyöläisten työkyvyn haasteet ja kehitämme työhyvinvointia aktiivisesti.

Oulu

Kasarmintie 15
90100 Oulu Ajo-ohjeet jani.anttila@oima.fi Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta